Produse anticelulitice cu cafeină (o regasim în cafea, ceai, mate, guarana, nuca de cola şi cacao)

Cafeina este folosită în cremele anticelulitice pentru proprietatea ei de detoxifiere. Ea ajută la diminuarea grasimii prin îmbunătăţirea circulaţiei în ţesuturi, are efect tonic, nutritiv şi hidratant. In magazine gasesti multe creme care au cafeină ca ingredient anticelulitic principal. Cafeina are un efect lipolitic, intensificând fermitatea pielii. Cafeina favorizează circulaţia sanguină, eliminarea toxinelor şi a lichidelor în exces, favorizând diminuarea grasimilor.

Aceste produse au un efect tonic, nutritiv, hidratant şi drenant. Prin folosirea regulată a cremelor anticelulitice pe bază de cafeină, depozitele adipoase sunt reduse, iar aspectul de “coajă de portocală” este considerabil atenuat.

Cremele pe care le găsim în magazine se aplica zilnic, pe zonele cu problema. Se maseaza prin mişcări circulare, în sensul circulaţiei venoase. Cremele pe care le utilizăm în salon au concentraţii de cafeina de aproximativ 8 ori mai mare faţă de cele din magazine şi de aceea sunt recomandate de 2-3 ori pe săptămână.

0 comments

Write a Comment

Fields with * are requierd