Etapele impachetarii cu portocale si scortisoara :

PEELING

  • Se efectueaza un gomaj cu crema profesionala ce contine unt de cacao, miere si macinatura de migdale.
  • Are rolul de a indeparta celulele moarte ale epidermei pentru a facilita patrunderea in derm a produsului activ de la impachetare.
  • Regenereaza pielea si are efect detoxifiant.

APLICAREA ACTIVATORULUI

  • Este un concentrat de vitamine ce se aplica local, pe zonele cu noduli de celulita.

APLICAREA ULEIULUI DE PORTOCALE & SCORTISOARA

    • Se aplica pe zonele de impachetat : abdomen, talie, coapse si fese.
    • Are rolul de a elimina celulita si tesutul adipos.
    • Ajuta la eliminarea toxinelor din corp.
    • Creste circulatia sangelui accelerand metabolismul celular.
    • Reda echilibrul natural al pielii.

 

 INFOLIEREA SI INTRODUCEREA IN TUNELUL CU INFRAROSII

  • Clienta este infasurata intr-un cearceaf de plastic ce favorizeaza transpiratia.
  • Se sta la tunelul cu infrarosii 45 minute.
  • Are rolul de a elimina retentia de apa din tesuturi.

DESFOLIEREA + 10 MINUTE MASAJ CU CREMA ANTICELULITICA

  • La finalul impachetarii se aplica prin masaj o crema anticelulitica
  • Are rolul de a diminua aspectul de coaja de portocala a pielii, de a ameliora vergeturile si de a reduce depozitele de grasime.

INTREAGA PROCEDURA DUREAZA APROXIMATIV 70 MINUTE !

PRODUSELE    – contin vitamine si extracte vegetale;

 – NU contin conservanti sau coloranti.