Substantele continute in produsele folosite la impachetari diminueaza tesutul adipos si reduc celulita. Totodata stimuleaza activitatea mecanismelor naturale de regenerare a pielii, contribuind la catifelarea si hidratarea intensa a acesteia.

Etapele procedurii: Tratamentul incepe printr-o procedura de exfoliere (peeling corporal). Urmeaza apoi, aplicarea serului activ reducator, aplicarea produsului, infolierea in film osmotic, infasurarea in cearceaf de plastic si introducerea  in tunelul cu raze infrarosii la 40º C – 72o C timp de 45 min. Dupa desfoliere se aplica prin masaj crema termoactiva anticelulitica.


Rezultate: dupa prima sedinta se observa o diminuare a celulitei, piele mult mai fina, vergeturile se amelioreaza, iar dupa 10-12 sedinte se poate vorbi de o scadere in centimetri (intre 1 si 15 cm – in functie de zona tratata), iar cu un regim o scadere in greutate de pana la 6 kg.

Contraindicatii: epilepsie, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, boli de piele, boli respiratorii, boli cardiace grave, diabet, sarcina, tumori.

Important : dupa efectuarea tratamentului nu se recomanda dusul timp de 6-8 ore, intrucat produsele ce intra in profunzimea pielii continua sa actioneze in tot acest timp !