Masaj anticelulitic

Ai grija de trupul tau

A young girl in underwear with an orange on a white background

Masaj anticelulitic

Este un masaj profund, foarte puternic si eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita, imbunatatind circulatia, crescand elasticitatea pielii si drenajul toxinelor. Se efectueaza doar asupra zonelor cu probleme.

Masaj de relaxare

Masajul este cea mai populara si eficienta metoda  de a te elibera de stres, de a vindeca atat trupul cat si spiritul si de a alina durerea.

Este un masaj efectuat pe tot corpul, cu ulei parfumat sau crema, oferind o senzatie placuta de relaxare.

Efectul acestui tip de masaj este  de relaxare, sedativ, obtinerea unei stari de bine sau, dimpotriva, tonifiant prin miscarile ferme,  energice, in functie de ritm, frecventa, tipul, durata presiunilor si miscarilor,inlaturand tensiunile musculare si articulare si  contribuind simtitor la cresterea randamentului fizic si psihic.

Masaj picioare obosite

Este un masaj digital executat pe laba piciorului si gamba in scopul reechilibrarii circulatiei sangvine si limfatice, reducerii edemelor, efectuat cu uleiuri aromatice sau geluri racoritoare.

Masajul combinat

Combina masajul de relaxare cu cel anticelulitic pentru a putea benefcia de ambele efecte pozitive, relaxandu-va si tratand celulita totodata!

Contraindicatii :

  • bolile de piele;
  • boli ale sangelui sau vaselor, atunci cand exista riscul hemoragiilor sau riscul deplasarii unor trombi (ex. prezenta trombozei venoase);
  • prezenta unui neoplasm in stadii avansate
  • boli acute febrile.