Nutritie

Cantarul tau a luat-o razna?!


Toti suntem in cautarea corpului perfect; acest scop nu are la baza motive pur estetice ci si mentinerea sanatatii si tineretii noastre. Stim ca drumul spre silueta dorita este anevoios, multi dintre noi fiind satui de “dietele minune” recomandate de catre prieteni, in ziare sau pe internet. Adevarul este ca nu exista o astfel de dieta care sa fie eficienta pentru toti. In sprijinul dumneavoastra am creat programul NutriSpor care se poate rezuma in trei cuvinte: Stiinta, Studiu, Strategie.

SONY DSC


De ce sa alegi Nutrispor?

  • Vei fi consultat de catre un medic nutritionist.
  • La inceput iti vor fi solicitate analize recente pentru a evalua starea de sanatate, luand in calcul valorile modificate si pasii necesari imbunatatirii acestor parametri.
  • Prima sedinta este cea in care ne cunoastem; vom vorbi despre antecedentele tale patologice, istoricul familiei, preferintele si obiceiurile alimentare si nu in ultimul rand, TELUL pe care ti l-ai propus. Totodata, vei primi un jurnal alimentar in care vei nota cat mai detaliat, timp de o saptamana, cat si ce mananci.
  • Suntem constienti ca orice dieta care promite sa te scape de 5 kg intr-o sapamana este o gluma; a slabi sanatos presupune a pierde intre 500 g si 1500 g de tesut adipos/saptamana.

 

 

  • In cea de-a doua sedinta vom studia impreuna jurnalul alimentar, identificand obiceiurile nocive si stabilind de comun acord un regim alimentar personalizat.
  • In sedintele ulterioare iti vom verifica evolutia cu ajutorul unui aparat de bioimpedanta. Astfel ne vom asigura ca fiecare gram pierdut provine din masa adipoasa si nu cea musculara.
  • Nu suntem adeptii regimurilor draconice. Iti plac ciocolata, untul, pastele? Vom invata cum sa ne pastram aceste mici placeri fara a ne simti vinovati.

Iti suntem alaturi oricand ai o dificultate sau o intrebare legata de regim.